Glen Nevis – Dinsdag – Dun Deardail

Om 8:30 een ontbijt, wederom een cooked breakfast, met haggis en al, met de heren van gisteravond zij gaan alle bij weer verder.

We doen vandaag een rustige wandeling naar de resten van een prehistorisch fort. Volgens de kaart moeten we over de camping naast de jeugdherberg de berg op. Maar dat gaat niet dus over een hekje geklommen om de camping weer uit te kunnen. Eenmaal in het bos raakte we nog even aan de praat met een meneer die zijn hondje aan het uitlaten was. Hij was al 104 keer op de Ben Nevis geweest en het fort waar wij naar toe gingen was niets aan. Toch maar doorgelopen.

Ben Nevis vanaf het fort

Vanaf het fort heb je een mooi uitzicht op het dal. Wat dat betreft was het wel de moeite waard. Van het fort zelf is alleen een opstaand walletje over. Op weg naar en van het fort loop je over de route wan de West Highland Way, en dat betekend dat er heel wat wandelaars lopen.

Eenmaal beneden via een steil bospad hebben we de korte boek aangedaan en zijn nog een stukje langs de oevers van de Nevis gelopen.River Nevis Vandaag hebben we heel wat stenen bestudeerd voor mij een geologie informatie dag.

Dit bericht werd geplaatst in 2015 Glen Nevis. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s